esmaspäev, 9. aprill 2018

Uus nädal, uued tegemised...

Tere taas! Ehmatusega märkasime hommikul, et meie kurgitaimed on suhteliselt närtsinud.... haarasime kiiresti kastekannu ja andsime neile juua. Õnneks see mõjus, teise tunni alguseks olid kõik kurgitaimed taas vinksis ja vonksis. Äge on see, et kurgid on juba täitsa ära tuntava välimusega ja kolme taime peale kokku on neid suisa neliteist tükki ja paistab, et neid tuleb veel juurdegi. See on ainult hea!
Lugesime kurgisõprade kokkuvõttest, et osadel katses osalejatel on kurgilehed valgeks muutunud, see pidi tulenema ainete puudusest ja see tähendab seda, et kurgid vajavad väetamist. Osmocote väetisega oleme oma taimi turgutanud, proovimata on veel kaltsiumnitraat ja tundub, et meie taimedel võib seda lähiajal vaja minna, kuna potid on nende juurtele pisut kitsavõitu. Proovime ära! Kuigi meie õpetaja pooldab ikka seda mitteväetamise varianti rohkem, mida rakendasime ka oma eelmise aasta projektitaimedel. Herned kasvasid, niiet mühin! Aga seekord siis püüame ka väetisega katsed ära teha.

Hoolikalt täidame oma projekti andmete tabelit ja valmistume ikka ja jälle konkursitöödeks...kõik võtab aega rohkem kui planeeritud, eks meil ole ka kevad südamesse pugenud. Päike paistab ja ilm on kutsuvalt soe!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar