teisipäev, 2. mai 2017

Kammeri herneterad hakkavad otsi kokku tõmbama...

Kord iga asi (pidu) saab otsa, pillimehel otsa lõpeb laul.... Kuigi sellenädalane herneprojekti nipp on  Laula üks laul – laul teeb rinna rõõmsaks. Ka meie projektipäevik ootab lukkupanemist. Kuidas meil läinud on? Ikka hästi! Ainult, et viimast mõõtmist ei saanud me kirja panna, suutsime parooli unustada ja uut parooli me ei osanudki teha, juhtub ikka. Ja ega meil sinna midagi peale hernetaime mõõdu kirja pole pannagi, ei õisi, ei kaunu. Aga selline oli meie taimede lugu. Järgmisel korral proovime tulemuslikumad olla.
Pildiotsingu funny pea tulemus
Korra oleme oma blogi juba kokkupoole tõmmanud postituses "Kas hernel on aju?" https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3894238680474410961#editor/target=post;postID=4195183367778604453;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=3;src=postname

Mida veel lisada? Loodame, et teil kõigil oli sama tore herneste kasvatamine nagu meilgi. Projektis osalemine oli vahva ja kasvatas meis kohusetunnet. Saime ka uusi teadmisi, eriti just herneste kohta. Võtsime osa kõikidest korraldatud konkursitest ja olime aktiivsed blogijad. Vastasime kõikidele hernestega seotud küsimustele, eksisime vaid korra. Täitsime kohusetundlikult taimede andmetabelit (va siis viimane kord, kuna kaotasime parooli), kuigi kirja sai pandud vaid esimesena tärkanud herne pikkus ja see üksik õnnetu õieke, mis kahjuks küljest kukkus. Tegime palju muudki, mida polnud ette nähtud ja kohustuslikuks tehtud. Tegime kõike enda lõbuks ja rõõmuga. Kes oleks võinud arvata, et paarist herneterast nii palju vahvat välja koorub.

Oleme õnnelikud, et saime osaleda "Sõprusetera" projektis, see oli heaks vahelduseks mõneti rutiinsele koolielule. Ühiselt otsustasime, et võtaksime veel kord sellelaadsest projektist osa.

Oma blogi me veel ei sulge. Blogile paneme punkti siis, kui projekt on lõplikult lõppenud ja projektikokkuvõtted käes (pole veel teada tulemused). Meil on ju palju jälgijaid ja blogi lugejaid, peame ka nendega arvestama ja tulemusi nendega jagama.


Koolis pole vaba tuba, et saaks kasvatada uba.
Kuid kui tahad olla terve, pistad lillepotti herne!


Tervitused jahedast kuid päiksepaistelisest Kammerist!




2 kommentaari:

  1. Pidage blogi ikka edasi, huvitav on teie tegemisi jälgida. Uudistaja hernesõber raamatukogust

    VastaKustuta