kolmapäev, 14. märts 2018

Lörtsine kurgi kolmapäev :)

Tänane kolmapäeva hommik, ühtlasi ka emakeelepäeva hommik, algas meil tavaliste kurkide ümberistutamisega. Taimed vajasid oma juurtele rohkem ruumi. Mõeldud, tehtud! Kuna meil sõrmed juba mullaga koos olid, siis panime ka paprikad ja tomatid mulda. Me oleks herned ja porgandid ja kõik muu ka mulda pannud, kui õpetaja poleks meile pidurit peale pannud. Iga asi omal ajal! Aga mis teha, näpud ju sügelevad :) Kuigi aknast välja vaadates tundub, et kevad tuli ja läks....vihmasajule järgneb lörtsisadu ja vastupidi...
Lisaks ümberistutamisele mõõtsime ka oma taimekesi, sest kolmandale lehele on ka neljas leheke juurde tulnud. See on hea. Peale ümberistutamist olid taimed küll pisut närtsinud olekuga, aga küll nad taas end sirgu ajavad.




Nagu piltidelt näha, on meie kaks kurki jõudsalt kasvanud ja ega kolmas taimgi neist palju maha jää. Suurima taime lehe pikkus on juba 7 sentimeetrit. Oleme uhked, et vaatamata päikese puudumisele kõik toimib!
Kahjuks ei saa me rääkida veel pisimelonitest. Loodame, et nad ikka kunagi meie potikestesse ilmuvad....

Gert rääkis, et tema olevat unes kurke näinud ja tundis suurt huvi, mida see võiks küll tähendada. Otsisime netiavarustest üles unenägude seletaja ja saime teada, et:

Unes nähtud kurk on heaendeline märk – see ennustab tervist ja õitsengut. Kui haige inimene näeb unes, et ta kasvatab kurke, siis ilmsi paraneb peatselt ka tema enesetunne märkimisväärselt. Pereinimestele lubab selline uni meeldivaid elumuutusi.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar