esmaspäev, 26. märts 2018

Oleme targemad kui eile :)

Heihei! Alustasime seekordset kurginädalat vihma ja lumesajuga. Sellele vaatamata, on meie kurgid hästi edasi arenenud ja kasvanud. Kindlasti oleks tulemused paremad kui päike ka end meile ilmutaks. Aga selge on see, et looduse vastu me ei saa.
Kurkidega on nii, et kasvult esimest kohta hoiab ikka kurk number üks, teist kohta kurk number kaks ja viimasel kohal on kurk number kolm. Huvitaval kombel vastavad nad meie poolt etteantud numbritele :) Pikim kurgitaim on meil juba üle 20 sentimeetri pikk. Äge!



Ja tema köitraag, mis eelmisel reedel oli nagu teokarp, on ka pikaks ja sirgeks end ajanud. Peame oma toestusega hakkama kiirustama....


Teine asi on meie pisimelonitega. Selleks nädalaks on asi klaar, nemad meil mullast ei tärka. Hoolitsesime küll nende eest aga mis teha....pottides on tühjus.... Sorkisime veel näppudegagi mullas aga ei leidnud seemnekübetki. Seekord siis läks nii...

Sellenädalasele viktoriiniküsimusele vastasime õigesti ja oleme endi üle taaskord uhked :) Ees ootavad uued tööd ja tegemised....pliiatsid juba sügelevad käes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar